Megszólalt a szombat esti szerencsétlenségben elhunyt B. Márió egyik ismerőse. 

A balesetben elhunyt B. Márió egyik ismerőse értetlenül áll a tragédia előtt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Visonta és Halmajugra között szombaton 19 óra 30 perc körül egy személyautó lesodródott az úttestről és árokba csapódott. Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő arról tájékoztatta portálunkat, hogy a balesetben a jármű utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőrt orvosi ellátásra szállították. Később kiderült, azért repültek ki az autóból, mert nem voltak bekötve, továbbá a sofőr ittasan ülhetett a volán mögé.

A kocsiban a fiatal, halmajugrai, többgyermekes családapa, B. Márió utazott a sofőr mellett. Ismerősei szerint hazafelé tarthatott, amikor a baleset történt - írja a Bors.

"Nem jártak messze Halmajugrától, nem messze innen szenvedtek balesetet. Nem tudjuk, mi történhetett, és hogy valóban ittas volt-e a sofőr. Ha igen, akkor lehet, hogy Márió nem is tudott róla" - vélekedett a férfi egyik ismerőse. Mint azt a hírportálnak elmondták, Márió imádta a gyerekeit és a feleségét, Renit:

Odaadó apa és férj volt, aki mindent megtett a családjáért. Még mindig nem hisszük el, ami történt, várjuk, hogy hazajöjjön. Szegény Reninek most a legrosszabb: elvesztette a szerelmét és a gyermekei apját, miközben tartania kell magát a kicsik miatt. Most lenne igazán nagy szükség az apukájukra - mondta a család egyik ismerőse.

A gyerekeidnek szükségük van rád, az nem lehet, hogy nem jössz haza!

Mit mondják, nem tudják, hogy pontosan hogyan történt a baleset, vagy miért nem volt bekötve a kocsiban ülő két férfi. Az eset részleteit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, adta hírül a Bors.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek