Pótlóbuszokkal lehet közlekedni egy ideig. 

A Szilvásváradról 8 óra 47-kor Egerbe elindult személyvonat Egerben, a Merengő utcai átjárónál egy kisteherautónak ütközött. A baleset idején a fénysorompó a közút felé tilos jelzést mutatott – írja a Mávinform közösségi oldalán. A Heves Vármegyei katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a szerelvényen négyen tartózkodtak, a kocsiban csak a vezetője utazott. Az egri hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez. Az egység áramtalanította a furgont.

A helyszínelés végéig – várhatóan a délelőtti órákban – jelentősen hosszabb eljutási időre, valamint pótlóbuszos közlekedésre lehet számítani a szilvásváradi vonalon.Megkerestük a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletét is a baleset miatt, elmondták, tart a helyszínelés. Úgy tudjuk, a furgon sofőrje könnyebben sérült meg a balesetben.

A Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője Nagy Csaba elmondta, hogy egy járművel érkeztek a helyszínre, de mielőtt odaértek a furgon sofőrje elhagyta az autóját. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek