Traktor és autó ütközött Sárándnál, Debrecenben egy motoros vesztette életét. Ügyeleti hírek. 


Sáránd közelében, a 47-es számú főúton egy autó egy traktorral ütközött össze kedden. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg, olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Két autó ütközött össze Mikepércsen, a Hold utcában. Az ütközés miatt egy távközlési oszlop tartóoszlopa megsérült. A debreceni hivatásos tűzoltók eltávolították az oszlopot, a mentőszolgálat a helyszínről egy embert kórházba szállított.

Egy autó és egy robogó ütközött össze a debreceni Honti utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították. A mentőszolgálat a motorost kórházba szállította, de a férfi nem élte túl a balesetet.

Egy személyautó  égett egy autószerelő műhelyben kedden, Püspökladányban, a Kálvin János utcában.  püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat. Az épültben egy ember volt a tűz keletezésekor, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek