Vasárnap is rengeteg teendője volt a vármegyei lánglovagoknak. 

Kerítésre dőlt egy fa, amely a gyalogos forgalmat is veszélyeztette a debreceni Apafi utcában, vasárnap reggel. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát – írta közleményében a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy személyautó megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközött Hajdúböszörmény-Pród közelében, az M3-as autópályán. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az autó vezetője nem sérült meg.

Berendezési tárgyak égtek Tiszalökön, a Wesselényi utcában egy családi ház egyik szobájában, vasárnap délután. A hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet. A tűzben senki sem sérült meg, de a kétfős család ideiglenesen rokonokhoz költözött.

A katasztrófavédelem összefoglalójából kiderült, hogy késő este egy autó az árokba csúszott Debrecen közelében, a debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A balesetben senki sem sérült meg.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában hét személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyből egy halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy ember vesztette életét, kettő súlyos, négy pedig könnyű sérüléssel végződött – számolt be közleményében a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A szolgálatot ellátó állomány 16 személyt fogott el, közülük 11 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, öt embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A police.hu összegzéséből kiderült, hogy a rendőrök 20 személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek