A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását két, többszörösen büntetett előéletű lajosmizsei férfinak, akik a gyanú szerint múlt hét hétfőn kiraboltak egy lajosmizsei pizzafutárt - közölte a Kecskeméti Törvényszék. 

A megalapozott gyanú szerint a férfiak augusztus 28-án hétfőn, a délutáni órákban egy pizzát rendeltek egy lajosmizsei pizzériából, és amikor a futár autóval a megadott címre érkezett, a férfi közölte, hogy nem háromezer, hanem 10 ezer forintot fizettek, így felszólította, hogy adja meg a visszajárót. 

A futár nem engedelmeskedett, ezért a férfi benyúlt az autó ablakán a sértett kezében lévő pénztárcáért, majd egy hirtelen mozdulattal jobb könyökével állon ütötte, de a tárcát nem sikerült elvennie. A férfi ezt követően kivette a slusszkulcsot, amit csak akkor akart visszaadni, ha a futár visszafizeti neki a pénzt – derül ki a Kecskeméti Törvényszék közleményéből.

A bíróság döntése nem végleges, ugyanis mindkét férfi fellebbezést jelentett be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el. 

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek